Shkëmbinjtë E Pikturuar... - Secret World

Maria Island, TAS 7190, Australia
53 views

Fanny Moreau

Description

Ishulli Maria i tasmanisë është një motherlode e gjeologjisë magjepsëse, duke përfshirë gurin gëlqeror të epokës trasike, Të Shkëmbinjve Të Pikturuar. Salvador Dali nuk mund të kishte pikturuar një skenë më surreale. Shkëmbinjtë e pikturuar janë si zjarri i zhurmshëm i ngrirë në kohë. Ujërat nëntokësore të pasura me hekur janë filtruar përmes gurit ranor në fund të Plazhit Hopground për të njollosur vija portokalli, të kuqe dhe vjollcë në shkëmb. Dhe Deti Tasman ka gdhendur një parvaz konkave për t'i dhënë asaj një pamje magjepsëse. Një nga atraksionet më të njohura në Ishullin Maria, shkëmbinjtë e pikturuar janë një domosdoshmëri. Por ju do të keni për të kohë vizitën tuaj të drejtë. Shkëmbi ekspozohet vetëm për dy orë para dhe pas valës së ulët. Ju gjithashtu do të duhet baticë të ulët për të përkuar me diellin e pasdites, kur shkëmbinjtë verboj në më të shkëlqyer të tyre. Plus, moti duhet të bashkëpunojë. Të gjitha tha, ju mund të keni 10 ditë të mira në muaj për një vizitë dhe foto. Ju mund të kontrolloni ardhjen dhe shkuarjen e baticave në internet.