Moeraki Boulders bebarengan Koekohe Pantai... - Secret World

Moeraki Boulders Beach, Moeraki Boulders Road, Hampden 9482, Nuova Zelanda
66 views

Ronda Taylor

Description

Maori katrangan wis iku sing ing Moeraki Boulders kasebar bebarengan Koekohe Pantai sing sisa saka eel krenjang, gourds, lan manis kentang saka gedhe kayak kecelakaan. Scientifically, ing bundher rocks sing asil saka proses alam dikenal minangka concretion, ngendi pari-parian wedhi lan watu gabungke kanggo mbentuk iki masal. Sik njongko diameteripun nganti enem kaki, iki boulders dot eroded Otago pantai bebarengan Kidul Pulo saka New Zealand.