Angel Oak Wit... - Secret World

3688 Angel Oak Rd, Johns Island, SC 29455, Stati Uniti
53 views

Rebecca Bianchi

Description

Angel Oak Wit iku kira-kira dadi ing keluwihan saka 400-500 taun lawas, stands 66.5 ft (20 m) dhuwur, ngukur 28 ft (8.5 m) ing circumference, lan mrodhuksi iyub-iyub sing isine 17,200 kothak kaki (1,600 m2). Saka tip kanggo tip Sawijining cabang dawa kadohan 187 ft. Ana debat owahan bab umur Angel Oak. Sawetara padu sing iku 1,500 taun lawas. Paling pracaya sing luwih konservatif prakiraan sing luwih akurat. Iku absolute kudu-ndeleng kanggo sapa ngunjungi Charleston South Carolina. Iku ing wong kang ndhuwur sepuluh dhaftar panjarwa iku kanggo nindakake ing Charleston. Senadyan kang dumunung ing Yohanes iku Pulo, Angel Oak wis teka kanggo lambang Charleston South Carolina. A nomer akeh wong search kanggo "Angel Oak Charleston South Carolina" malah sanadyan wit iki ing Yohanes iku Pulo.