Lis Engjëlli... - Secret World

3688 Angel Oak Rd, Johns Island, SC 29455, Stati Uniti
33 views

Mira Kumar

Description

Lisi I Engjëllit vlerësohet të jetë më i madh se 400-500 vjeç, qëndron 66.5 ft (20 m) i gjatë, mat 28 ft (8.5 m) në perimetër dhe prodhon hije që mbulon 17,200 metra katrorë (1,600 m2). Nga maja në majë distanca E saj më e gjatë e degës është 187 ft. Ka një debat të konsiderueshëm në lidhje me moshën E Lisit Engjëll. Disa pretendojnë se është 1.500 vjeç. Shumica besojnë se vlerësimet më konservatore janë më të sakta. Shtë një domosdoshmëri absolute për këdo që viziton Charleston Karolinën E Jugut. Ajo është në top dhjetë listën e të gjithëve të gjërave për të bërë në Charleston. Pavarësisht se ndodhet në Ishullin E John, Angel Oak ka ardhur për të simbolizuar Charleston Karolinën E Jugut. Një numër i madh njerëzish kërkojnë për "Angel Oak Charleston South Carolina" edhe pse kjo pemë është në Ishullin John.