Buzludzha Monumèn... - Secret World

Vrah Hadji Dimitar, връх Хаджи Димитър, 6100, Bulgaria
25 views

Margherita Nera

Description

Dibangun dening bulgaria Komunis regime menyang mburi Perang Dingin, Buzludzha Tugu peninggalan saka liyane wektu. Puluh tahun kepungkur, UFO-esque bangunan iki ing situs saka akeh negara fungsi, karo Lenin lan Marx posters lan abang-star langit-langit nyetel ambiance. Sanadyan monumèn iki nilar lan ditutup kanggo umum ing taun 1989, sneaky panjelajah terus kanggo sukan ing kanggo ndeleng ing otherworldly dome.