Monumenti I Buzludzhës... - Secret World

Vrah Hadji Dimitar, връх Хаджи Димитър, 6100, Bulgaria
30 views

Lucy Serendipity

Description

I ndërtuar nga regjimi komunist bullgar në fund të Luftës Së Ftohtë, Monumenti Buzludzha është një relike nga një kohë tjetër. Dekada më parë, ndërtesa UFO-esque ishte vendi i shumë funksioneve shtetërore, me postera Të Leninit dhe Marksit dhe një tavan me yje të kuq që vendoste ambientin. Megjithëse monumenti u braktis dhe u mbyll për publikun në vitin 1989, eksploruesit e poshtër vazhdojnë të hyjnë për të parë kupolën e botës tjetër.