Magnetic Hill ing Ladakh... - Secret World

Srinagar - Ladakh Highway, 194101
32 views

Lara Patton

Description

Magnetic Hill ing Ladakh, India, dikenal dadi salah siji saka panggonan paling unik ing donya ing ngendi sampeyan bisa nemu saestu mboten umum kedadean. Nalika sampeyan lelungan menyang tanah Ladakh, sampeyan bakal teka tengen iki panggonan kang cenderung kanggo narik kendaraan. Iki ateges cilik babagan saka dalan ing gunung sing dumunung ing Srinagar-Leh ting. Misteri sing bisa park kendaraan kene lan mateni kontak saka mobil, kendaraan alon bakal miwiti obah ing dhewe!