Kodra magnetike në Ladakh... - Secret World

Srinagar - Ladakh Highway, 194101
37 views

Ananja Spectre

Description

Kodra magnetike Në Ladakh, Indi, dihet se është një nga vendet më unike në botë ku mund të përjetoni një fenomen vërtet të pazakontë. Kur udhëtoni në tokën E Ladakh, do të hasni në këtë vend i cili tenton të tërheqë automjete. Kjo është në thelb një shtrirje e vogël e rrugës në një kodër që shtrihet në autostradën Srinagar-Leh. Misteri është se ju mund të parkoni automjetin tuaj këtu dhe të fikni ndezjen e makinës tuaj, automjeti juaj ngadalë do të fillojë të lëvizë vetë!