Pink Sands Pantai... - Secret World

Isla Harbour, Bahamas
24 views

Lauren Holt

Description

Wedhi ing pantai iki jambon ing werna amarga ing ngarsane saka tartamtu mineral lan plankton. Miturut anyar ngelmu riset, pink hue asalé saka foraminifera, a mikroskopik organisme sing bener wis reddish-nihan pink. Wedhi punika campuran saka koral, meriam, lan kalsium karbonat. Mung sawetara pink wedhi pesisir ana ing donya. Rarity iki pesisir nambah pesona lan misteri padha terus antarane populasi manungsa.