Silfra Rift... - Secret World

Vallarvegur, Islanda
27 views

kim Larsonn

Description

Ing Silfra Rift, salah siji saka paling ora cetha panggonan ing donya misahaké loro bawana lan rong piring tektonik, yaiku Amérika Lor lan piring Eurasia. Iku occupies area kira-kira 600 dening 200 meter. Iku wis dipunsebat-sebat kanggo dadi salah siji saka paling unik fénoména ing Bumi. Snorkeling ing Silfra Rift iku salah siji saka Iceland kang awesomest pengalaman. Priksa manawa kanggo nyenengi ing ing trip kanggo Iceland. Sampeyan bakal diunekake adoh dening kaendahan alam iki gumun. Siapke kanggo bakal bedazzled dening salah siji saka pilih jomblo panggonan tengen donya.