Rift Silfra... - Secret World

Vallarvegur, Islanda
28 views

Ritika Nixon

Description

Rift Silfra, një nga vendet më të errëta në botë ndan dy kontinente dhe dy pllaka tektonike, përkatësisht pllakat E Amerikës Së Veriut dhe Euroazisë. Ajo zë një sipërfaqe prej afërsisht 600 me 200 metra. Ajo është shpallur të jetë një nga fenomenet më unike në Tokë. Snorkeling në Silfra Rift është një nga përvojat më të largëta Të Islandës. Sigurohuni që të kënaq në atë në udhëtimin tuaj Në Islandë. Do të rrëmbeheni nga bukuria e kësaj mrekullie natyrore. Përgatituni për t'u bedazzled nga një nga vendet më të çuditshme në të gjithë botën.