Lake Natron,tenan medeni lake... - Secret World

Lago Natron
25 views

Lea Marconi

Description

Ing ghastly Lake Natron, ing lor Tanzania, punika salt lake—makna banyu sing mili ing, nanging ora mili metu, supaya iku mung bisa uwal dening penguapan. Swara wektu, minangka banyu evaporates, iku godhong konco konsentrasi dhuwur saka uyah lan mineral, kaya ing Segara Mati lan Utah kang Gedhe Salt Lake. Boten kados wong-wong liyane tlaga, sanadyan, Lake Natron iku arang banget alkalin, amarga kanggo jumlah dhuwur saka kimia natron (campuran saka sodium karbonat lan manggang soda) ing banyu. PH banyu wis diukur minangka dhuwur minangka 10.5—saklawasé minangka dhuwur minangka ammoniaAs sampeyan bisa nyana, sawetara jalmo manggon ing atos waters, kang bisa tekan 140 derajat Fahreinheit—padha lagi ngarep kanggo mung siji spesies iwak (Alcolapia latilabris), sawetara ganggang lan koloni flamingos sing feed ing ganggang lan anakan ing dharat.