Iziko Afrika Selatan National Gallery... - Secret World

Government Ave, Gardens, Cape Town, 8001, Sudafrica
17 views

Tiziana Morra

Description

Ing Iziko Afrika Selatan Galeri Nasional, dumunung ing stately bangunan putih, omahé koleksi Afrika Kidul, walanda, prancis, Flemish, lan Inggris dianggo saka abad ka-17 liwat modern-dina seni kontemporer. Sampeyan bisa uga wonder apa Inggris lan walanda bêsik sing dilakoni ing national gallery of Afrika Kidul, nanging karya iki ngadeg minangka prajanjian negara warisan budaya sugih. Museum wis kebak program saka pameran sak wentoro kontemporer lan sajarah lukisan, dianggo ing kertas, photography, reca, beadwork, tekstil lan arsitektur. Senajan ISANG sarwa dumadi akeh penting internasional lelungan pameran, museum tansah kalebu ing sawijining jadwal pameran curated saka permanen nglumpukke, karo emphasis ing nuduhake gambar saka Afrika Kidul. Dumunung ing dasar Table Mountain, galeri ing jarak cedhak kanggo kathah saka situs liyane.