Dicet Perengan... - Secret World

Maria Island, TAS 7190, Australia
35 views

Marika Shaw

Description

Tasmania kang Maria Pulo punika motherlode saka narik geology, kalebu swirling, Trias-jaman watu gamping saka Dicet Perengan. Salvador Dali ora bisa wis dicet luwih surreal pemandangan. Dicet perengan sing nggero-nggero kaya geni beku ing wektu. Banyu soko njero lemah sugih ing wesi wis saring liwat sandstone ing mburi Hopground Pantai kanggo rereged streaks saka oranye, abang lan kain menyang cliff. Lan Tasman Segara wis ngukir metu concave lis kanggo menehi iku mesmerizing katon. Salah siji saka wisata paling populer ing Maria Pulo, dicet perengan sing kudu-ndeleng. Nanging sampeyan bakal duwe kanggo wektu panjenengan ngunjungi tengen. Cliff mung kapapar kanggo rong jam sadurunge lan sawise kurang pasang. Sampeyan uga bakal perlu pasang kurang pas karo srengenge afternoon nalika perengan dazzle ing paling sarwa. Plus, cuaca wis kanggo kerjo bareng. Kabeh marang, sampeyan bisa uga wis 10 dina apik sasi kanggo ngunjungi lan gambar. Sampeyan bisa mriksa teka lan arep saka ombak online.